Despre noi:

Arta pentru copii este un program educational initiat de Asociatia Galeria Noua. Pe langa programele de sustinere si promovare a artei contemporane (expozitii, conferinte, publicatii) pe care le-am desfasurat constant incepand din 2001, am realizat importanta formarii si educarii interesului pentru aceasta zona artistica. Intelegerea artei si formarea culturii vizuale se poate face doar prin educatie, incepand de la generatiile tinere. Atelierele Sa intelegem arta contemporana au fost realizate in perioada august-septembrie 2012 in parteneriat cu MNAC, cu sprijinul financiar al AFCN. Autor si coordonator proiect: Aurora Kiraly. Prezentari si ateliere realizate impreuna cu Simona Dumitriu, Romana Mateias si Cristiana Serbanescu. Multumiri: Irina Radu, Gabriela Popp. O selectie a proiectelor noastre anterioare le puteti viziona la http://galerianoua.tumblr.com/ iar pe acest blog vom posta noutati legate de programul educational.

duminică, 14 octombrie 2012

Diplome atelier "Sa intelegem arta contemporana"

Dupa ultima intalnire fiecare copil a primit cate o diploma de participare la curs. Pentru noi a fost o relaxare si bucurie sa le pregatim si personalizam si sa le trimitem prin posta, tip mail-art. Am testat in acest fel un alt tip de comunicare pe care copiii nu au experimentat-o pana acum dar si 'deschiderea' si flexibilitatea angajatilor Postei Romane la alt tip de scrisori :-)
Diplomele au iesit superbe. Le-am realizat pe carton format A4 perlat-mat, fiecare a avut pe coltul din dreapta al diplomei cate o lucrare realizata de el micsorata ca o emblema, stampile care simbolizau circuitul acelei scrisori si modul cum aceasta calatoreste de la expeditor la destinatar, numele si adresa (blurata in fotografiile de pe blog), un timbru adaptat contextului - achizitionat special de la Filatelia, semnatura si stampila organizatorilor si siglele partenerilor proiectului. La final acestea erau pliate in trei si trimise prin posta. Le multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si vom reveni cu vesti legate de urmatorul program.

Pregatite pentru posta


Si deschise...












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu